Nova







Pojkvännen retas med min älskade Nova. <3

Uppdatering om Stampe

Vi var och lämnade honom hos veterinären kl 8 imorse. Kändes riktigt jobbigt att åka ifrån honom. Sen fick vi komma tillbaka vid halv 3 och hämta honom. Då var han riktigt pigg(och förbannad, shit vad han stampade). Allting hade gått jättebra, och dom sa att han var en helt underbar kanin, hade varit så snäll hela tiden. <3
Nu har vi varit hemma i 1,5 timme och han har druckit en massa vatten och ätit lite hö. Gav honom en morot för ett tag sedan men den var inte intressant alls. Så då provade jag med persilja som är det godaste han vet, och det kastade han i sig direkt. :) En stooor bit persilja. Så nu hoppas jag att jag hittar några pluppar i lådan snart. Dom vägde honom och han väger 4,6 kg. Ingen stor kanin alltså. Eller stor är han ju, men inte för att vara en fransk vädur. :) Veterinären sa att det kan bero på att han varit sjuk under nästan hela sin uppväxt.







Kastrering

Nu har jag precis bokat tid för att kastrera Stampe. Tänkte att det var lika bra att passa på och göra det när vi är här i sthlm så vi kan gå till mälarens smådjursklinik. Så imorron kl 8 ska jag lämna honom där. Känns sjukt nervöst, speciellt med tanke på vad som hände Kiddo hos kaninfamiljen. Det får inte hända min lilla skrutt något. :( Men det kommer bli himla skönt att ha fått honom kastrerad så han äntligen kan få skutta fritt med Minnah.
Och så blir det lagom att sätta ihop dom tills vi kommer hem igen.
Så håll tummarna för att allt går bra imorron är ni snälla.





Jul

Hoppas att alla har haft en härlig jul. :)



Sthlm

Jag vet, jag är helt sämst på att blogga.
Nu är iaf jag och Nova och kaninerna i Sthlm hos mamma. Kom hit igårkväll. Lååångt ute i skogen. 29 minus är det här, hemma hade vi bara 6 minus.
Ingen av kaninerna verkade bry sig minsta lilla om flytten hit. Hade ju oroat mig lite över det. Men helt i onödan tydligen. :)

Nu ska vi äta pizza och sen klä granen. Imorron är det julafton! :D





Gosekorven Minnah


Lite Stampe






Däckad kanin. Han sover så himla djupt när han sover. Man kan tappa saker i golvet precis intill honom utan att han vaknar. Innan jag tog den här bilden så hade jag öppnat dörren bakom honom och både jag och Nova hade klivit över honom. Ingen reaktion alls. Ibland när han ligger sådär så måste jag peta på honom bara för att se så han lever..




Vinst



Jag var precis och hämtade ut ett paket på posten. Det innehöll min vinst från tävlingen som Nemis brors matte hade för ett litet tag sedan i sin blogg. :) http://flocken.bloggplatsen.se/
Massa fint innehöll det. 2 bollar att ha hö i vilket är helt perfekt för sånna hade jag funderat på att köpa. Nu slipper jag det. :) En leksak och en gnagsak. Och så en påse med lite torkade smaskigheter. Den har jag redan gett kaninerna lite av. Så dom sitter och äter för fullt just nu. Tydligen himla gott. :) Och så choklad till mig! Riktigt god choklad också. :) Och himla passande då jag är vääldigt sugen på choklad just nu. Så det är nog snart uppätet om jag känner mig själv rätt.

Stort tack till Mette för den fina vinsten!

Nemi special

Bildbomb på min älskade lilla bebis. <3










Busunge

När jag va på toa imorse så fick jag en konstig känsla av att Stampe hittat på bus under natten...




Eller så hade han bara försökt göra sådär som man gjorde på dagis. Vek ihop papper och klippte så det blev fina mönster. Så var det nog.. Han ville att mattes toapapper skulle bli lite finare. :)

Pluttar

Jag äter inte ens lakrits, men jag kunde bara inte låta bli att köpa dom här. Harpluttar, så sjukt sött. :D Jag är nog lite kaninskadad...



RSS 2.0