Tråkig blogg

Det har blivit en riktigt tråkig blogg det här. Men det känns så jobbigt att skriva om kaninerna när jag vet att jag snart inte kommer ha dom kvar..
Det jag hoppas på nu är att en viss underbar djurägare lyckas övertyga sin man om att dom behöver 2 frassar där hemma. Då skulle jag helt tryggt kunna lämna ifrån mig dom. Och inte behöva oroa mig för hur dom kommer ha det. Min största skräck är att dom ska hamna hos någon som tröttnar på dom av nån anledning och att dom sen får flytta runt. :( Jag vill att dom ska få hamna i ett underbart hem och få stanna där resten av sina liv.
Mina älsklingar förtjänar det allra bästa. <3 Det gör alla djur såklart.






Soova

Däckad kanin. Det är helt sjukt vad dom kan sova kaninerna. När dom sover sådär riktigt, det skulle kunna sprängas en bomb precis intill dom och dom skulle inte reagera. Ibland blir jag så orolig så jag måste gå fram och peta på dom för att se så dom lever..


Gosgumman

Min lilla gosgumma Minnah har legat här i sängen med mig och myst i en timme nu. Keligare kanin finns inte. Bli kliad mellan öronen är det skönaste som finns, hon bara blundar och njuter och tuggar nöjt. Så får man massa pussar som tack. <3

Nu har jag röda prickar över hela armarna och det kliiiiar. Men det var det värt.




Idag har vi varit och köpt hö. Så nu klarar vi oss i ett par månader till. Skönt. :)


Saga

Det är snart 7 månader sen jag omplacerade Saga, och idag var första gången jag klarade av att kolla igenom korten jag har på henne. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar henne. Hade sån ångest när jag var och lämnade henne. Shit vad jag älskade den kaninen. Men hon trivdes inte som innekanin och jag hade ingen möjlighet att ha henne ute. Av vad jag har hört så bor hon i ett stall nu och har det jättebra. :)
Min fina fina Saga. <3












Kaninpyssel

Med hundarna i sthlm så blir det mycket extra tid för kaninerna. Idag har jag klippt ner Mellow och Muffin. Jag klarar inte av att borsta dom längre så dom började få tovor stackarna. :( Men dom verkar trivas i nya frisyerna iaf.

Stampe och Minnah har varit ute och skuttat i sele en lång stund. Önskar att jag bodde så jag kunde släppa dom i hagar.


Trötta kaniner..


Uppdatering

Dags för en liten uppdatering kanske. Jag har fortfarande alla kaninerna kvar hos mig. Har inte hittat det rätta hemmet ännu. Det är flera som hört av sig men det har inte kännts helt rätt. Jag vill inte att dom ska behöva bo i bur, även om det är en stor bur. Jag vill att dom ska få fortsätta vara frigående. Och jag vet att det kommer bli sjukt svårt att hitta ett hem där dom får vara det. Tyvärr inte många som vill ha sina kaniner lösa.
Men jag hoppas att jag hittar det där perfekta hemmet åt dom. Mina älsklingar. <3

Dom har blivit extra mycket gosade med nu, kliande armar till trots, då jag blev helt nere när jag gick in på kaninfamiljens blogg och läste att finaste Kiddo har följt efter sin syster upp till himlen. Hur mycket ska en familj behöva vara med om egentligen. :(

Det är väl tyvärr nackdelen med våra stora kaniner. Dom har mycket hälsoproblem och dom lever ofta inte lika länge som mindre kaniner. Men jag skulle inte byta bort mina frassar mot någonting. Den tiden jag får med dom är helt fantastisk, personligare och härligare kaniner finns inte. Det klart att jag älskar mina små kaniner precis lika mycket, dom är också underbara. Men det är nåt speciellt med frassarna. Dom har en sån enorm personlighet.
Och än så länge mår mina skruttar fint. Så jag hoppas att dom hänger med många år till. Även om det tyvärr inte kommer bli hos mig. :(





Tvättar flickvännen lite. <3


RSS 2.0