Stackars lilla korkade kanin

Vände ryggen till i 2 sekunder och när jag kollade till Minnah igen så hade D fått tag i hennes nos genom gallret och bara drog och drog i den.. Fick stoppa fingret i mungipan på D för att få henne att släppa. Dumma kanin. Vet att hon bara försvarar sitt revir men.. Usch vad dåligt samvete jag har nu. :( Jag borde ha satt för bättre, jag vet ju att Minnah kommer över allting. Men men.. Nu har vi bara D här ett litet tag till, sen ska hon tillbaka till sin matte och då slipper jag hålla på och oroa mig hela tiden.




Beslutsångest

Åh, jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill så hemskt gärna åka hem till stockholm och fira jul tillsammans med min familj, som jag alltid har gjort. Men jag har ingen som kan passa kaninerna om jag åker iväg.  Pojkvännen vägrar. :( Idag när jag pratade med mamma så erbjöd hon sig att åka ner och hämta mig och kaninerna(och Nova såklart) så kan vi stanna i sthlm i någon månad. Det vore helt underbart. Men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag tycker om att hålla på och flytta kaninerna.. Det var ju bara 2 månader sedan vi flyttade hit. Vill inte stressa dom på något sätt. :( Har iof varit tvungen att flytta Stampe flera gånger och han har aldrig brytt sig det minsta. Så länge han har mat så verkar han strunta fullständigt i vart han är nånstans. Kanske är samma med dom andra. Ingen av dom har verkat stressade när jag fått hem dom.
Men jag vet inte..

Hur hade ni gjort?



(gammal bild på Stampe från när han var förkyld, därför han är blöt om nosen på bilden)

Fäller

Snyggaste fällningen nånsin... Ser ut som nån har rakat in ett W i pannan på honom.



Bus

Novas bästa kompis heter Simba och är en blandning mellan amstaff och pitbull. Världens goaste hund som tyvärr haft det rätt dåligt i livet tidigare med vanvård och misshandel. Men nu bor han hos min mamma och henne gubbe och har det hur bra som helst. :) Känns lite tråkigt nu när jag och Nova flyttat så långt ifrån dom. Nog för att hon har lekkompisar här med, men ingen så bra som Simba. :)








Bloggar

Jag verkligen älskar att läsa kaninbloggar. Så himla roligt att få följa andra kaniner runt om i landet och se hur dom lever. :)
Tänkte tipsa om några bloggar jag brukar läsa. Har även länkat till dessa.

Kaninfamiljen: En härlig blogg där man får följa dom söta tyska jättescheckarna Kiddo och Nova. Jättekul att se hur dom växer och utvecklas. :)

Flocken: En blogg om bla Nemis brorsa Djarfur. :) Jättekul att få se hur min lillskruttas bror har det. :)

Kanindagboken: En blogg som jag precis upptäckt då ägaren till den kommenterade i min blogg. :) Håller på och läser igenom den just nu. Den handlar iaf om ett gäng riktigt söta kaniner. :)

Kvällsmat

Det är inte så lätt att sitta vid datorn när man har en liten skrutt som vill ha uppmärksamhet heeela tiden och bara ska sitta i knät och bli gosad med. Toka. <3




Nu har kaninerna precis fått kvällsmat. Påfyllning av hö, pellets(carrier), varsin morot och nytt vatten. Dom sitter och smaskar för fullt. Det låter så himla mysigt tycker jag. Mitt älsklingsljud är när kaninerna äter banan. Låter så sjukt gott. :D

Ge mig saaaaallaaaad!

Det är inte bara hundar som tigger vid matbordet.. Finns det sallad på tallriken kan kaniner minsann också. :) 10 sekunder efter att bilden togs så var hon uppe på tallriken...


Stampe

Motvillig gosekanin. :) Ibland får man faktiskt offra sig lite för sin matte. Nån minut kan Stampen gå med på. :)



Min fina fina pojke. <3



Tokfia

Sov hos pojkvännen inatt och som vanligt när jag ska vara borta en längre stund så satte jag Minnah i kompostgaller hage. Så vet man vart man har henne och så kan hon inte hitta på bus. Bara det att när jag kom hem idag så var det en kisspöl 2 meter från hennes hage... Nackdelen med kaniner, att dom är så himla bra på att hoppa. Stor vits med att ha henne i hage om hon ändå kan hoppa i och ur den som hon vill. Min lilla skrutta. <3



RSS 2.0