Sega

Riktigt seg dag idag. Både jag och hundarna och kaninerna verkar trötta..
Har precis sålt min soffa, va här en kille och hämtade den nyss. Och om en timme kommer det hit ett par och köper loftsängen.
Håller på och gör om lite i lägenheten. Igår var jag och köpte en ny säng. Skönt att slippa loftsängen. Sov iof inte i den iaf, sov i soffan för jag kan inte somna utan Nova.. Men nu har vi en stor säng att sova i. :)



Såhär ser det ut här hemma idag.





Helt frigående eller inte

Funderar på att ta bort kompostgallrena och låta Stampe och Minnah va helt frigående. Får så dåligt samvete när dom sitter där på andra sidan gallret och tittar på mig och hundarna när vi sitter i soffan och myser. Dom har ordentligt med plats att skutta på och massa leksaker och tunnlar, men om dom va helt frigående så skulle dom ju få vara med mer. Och jag vet att dom gillar det.
Blir nog till att prova iaf.



Minnah är nyfiken. :)

Älsklingarna <3

Mina fina flickor. <3



Kvällsmys

Dålig bild. Men såhär ser det ut i soffan hos oss om kvällarna. 2 hundar och minst 1 kanin. Marshmellow på bilden. Hon hoppar och klättrar över hundarna och dom bryr sig inte det minsta. Så skönt att djuren funkar så bra tillsammans. :)


Disk sällskap

Så här ser det ut vid mina fötter när jag står och diskar.. :)


Datorlös

Jag fick virus i datorn för några dagar sedan så det blir nog inga fler uppdateringar här förren jag får tillbaka den hel igen. Är inne på mobilen nu o det är inte riktigt min grej.. Känns himla tråkigt att ha blivit av med alla bilder på djuren. Från när Stampe va bebis osv. :( Men men..

Städat

Nu har jag precis storstädat hos kaninerna. Muffin och Marshmellow har fått varsin ny sitthylla. Dom håller på och inspekterar dom för fullt just nu. :)
Måste köpa en tunnel till Stampe och Minnah också. Slängde den gamla för Stampe hade kissat i den innan han kastrerades.. Och så skulle dom behöva en ny stor matta istället för alla små badrumsmattor jag har lagt över hela golvet.


Ska ut på promenad med hundarna nu. Och sen ska jag försöka ta mig bort till coop och se om dom har jordgubbar. Skulle vilja göra en jordgubbstårta till en viss person som fyller år imorron. Men det är ju lite fel årstid..




Ja det är smutsigt på golvet men jag har städat nu. :P

Alla hjärtans dag

Fick min favoritchoklad och en jättefin rosa ros. :)

Hoppas att alla får en fin dag. :)



Gamla bilder

Lite bilder från när Nova var valp. :) Och på min älskade lilla Texas som jag inte har träffat på 2 år.. :(




Nova i bilen påväg hem från uppfödare. 8 veckor gammal.



9 veckor gammal på balkongen.





4 månader gammal.




Nova och Texas.



Nova och Texas busar i soffan.



Bus ute.




Kramas. :)





"Puss syrran"



Jag och mina älsklingar. Sommaren 07..


Marshmellow

En liten bild på lilla Marshmellow som är på äventyr i hallen. :) <3



Gosvovvarna

Det är så härligt att Nova och Honda funkar så bra ihop. Dom ligger ofta och sover tätt intill varann. Oroar mig lite för att Nova ska lägga sig på Honda men det verkar inte hända. Hon är ju uppvuxen med en chinese crested så hon vet väl att man måste vara försiktig. :) Han fick stå ut med en hel del medans Nova va valp.. Hon brukade hugga tag i Texas svans när han gick förbi och åka efter. Stackars lilla Texas. :)







Mina skitungar <3

Det känns som att jag glömde ta undan något efter att jag hade gett kaninerna hö för nån timme sen...









Skitungar. :) Dom hade såklart pluppat på höet så dom fick behålla det.




Bebis

Ser ni vem det här är? :) Stampe när han va en liten bebis såklart. :) Tycker att han är så himla liten nu men det är han visst inte. Att han har varit en sån där lite pyttesak.. <3


Liten uppdatering

Dåligt med uppdatering här, vet. :) Men va ju som sagt på dejt för nån vecka sen o efter det har han i princip varit här hela tiden. Så det har inte blivit mycket tid vid datorn direkt. Men nu ska det väl bli ändring på det. :)

Här är allt fint iaf. Kaninerna mår super. Muffin har blivit könsmogen och sätter på allting.. Går knappt att ha honom uppe alls. Blir väl kastrering där snart..

Nova och Honda trivs bättre och bättre med varann. Igår lekte dom med varann för första gången! :) Åhh jag blev så himla glad när jag såg det. :)






RSS 2.0