Uppdatering om Stampe

Vi var och lämnade honom hos veterinären kl 8 imorse. Kändes riktigt jobbigt att åka ifrån honom. Sen fick vi komma tillbaka vid halv 3 och hämta honom. Då var han riktigt pigg(och förbannad, shit vad han stampade). Allting hade gått jättebra, och dom sa att han var en helt underbar kanin, hade varit så snäll hela tiden. <3
Nu har vi varit hemma i 1,5 timme och han har druckit en massa vatten och ätit lite hö. Gav honom en morot för ett tag sedan men den var inte intressant alls. Så då provade jag med persilja som är det godaste han vet, och det kastade han i sig direkt. :) En stooor bit persilja. Så nu hoppas jag att jag hittar några pluppar i lådan snart. Dom vägde honom och han väger 4,6 kg. Ingen stor kanin alltså. Eller stor är han ju, men inte för att vara en fransk vädur. :) Veterinären sa att det kan bero på att han varit sjuk under nästan hela sin uppväxt.







Kommentarer
Postat av: Mette med flock

Härligt. Krya på dig Stampe

2010-12-28 @ 19:35:04
URL: http://www.flocken.bloggplatsen.se
Postat av: Kaninfamiljen

Åh vad härligt att allt gått så bra!



Tycker du verkar ha en alldeles underbar mamma och om Ämmlis och Nemi skulle bo kvar hos henne så vet du ju att de har det bra och kan hälsa på och allt. Kanske pojkvännen bli glad också om det blir några färre pälsklingar...?



Gott nytt år på er!

2010-12-31 @ 14:35:13
URL: http://kaninfamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0